Cadı Acelin’in tutsak ettiği Emir, özgürlüğüne kavuşabilecek mi?
Gökyüzü Kralı Havadar’ın şirin ülkesindeki aileler cadının büyüsünden kurtulabilecekler mi?
Aileler çocukları ile birlikte vakit geçirmenin, oyunlar oynamanın, önemini kavrayabilecekler mi?
Teknolojinin arkadaş değil bir araç olduğunu ve doğru kullanılması gerektiğini, sadece ihtiyaç duyulduğu kadar kullanmayı ve teknolojiye bağımlı olmadan yaşamayı öğrenebilecekler mi?
Gökyüzü Krallığı’nın halkı sevginin gücünü görebilecekler mi?
Tıktıkçı amca, Gökyüzü Krallığı’nı kötü durumdan kurtarabilecek mi?
Gökyüzü Krallığı halkının macerasına katılarak bu soruların yanıtlarını öğrenmek ister misiniz?
Evet, dediğinizi duyar gibiyim.
O hâlde kitabın sayfalarında yolculuğa başlamak sizin elinizde.
Barkod
978-625-7175-62-3
Eser Adı
Tıktıkçı Amca Sevginin Gücü
Üst Başlık
Alt Başlık
Eserin Dili
Türkçe
Orijinal Adı
Orjinal Dil
Yazar
Emire Baykan
Hazırlayan
Derleyen
Çeviren
Editör
Derya Erzurumlu
Kapak Tasarım
Rümeysa Özuslu
Yayıncı Kategorisi
Çocuk Öykü
Genel Anlamda Kategorisi
Kağıt Bilgisi
80 gr 1. Hamur
Kapak Bilgisi
Tel Dikiş
İlk Baskı Tarihi
Ağustos
Son Baskı Tarihi
Baskı Sayısı
1
Çıkış Tarihi
Sayfa Sayısı
32
Ebat X, Y, Z (mm.) (En, Boy, Derinlik)
220 x 220 x 0,2
Ağırlık (Gr.)
50
Isbn
Sivas doğumlu olan Cem Şahin, 2005 yılından bugüne yazılı ve görsel meydanın içinde yer almaktadır.
Cem Şahin’in Gölge, 129, Tamu isimli polisiye romanları ve kendi düzenlediği boyama kitabı bulunmaktadır. Ayrıca, Kitap Müptelası ve Müptela Dükkan’ın kurucusudur.
Zonguldak doğumlu, aslen Artvin Hopalı olan Mehmet Can Varlık, sanat, müzik ve sporla iç içe bir yaşam sürmektedir. Ortaokul yıllarında edebiyata ilgi duymaya başlamış, şiirleriyle yarışmalara katılmış ve bu tutkusunu 2025 yılında yayımladığı ilk kitabı "Derinlerde Bir Yerde" ile taçlandırmıştır. Müzik alanında profesyonel perküsyon sanatçısı olan Varlık, özellikle darbuka performanslarıyla sahnede güçlü bağlar kurmuştur.
1964 yılında Ankara'da doğdu.
Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden mezun oldu, otuz altı yıllık tarih öğretmenidir.
İnanç Özgen, 1974 yılında Elazığ'da doğdu.
Halen bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.
Abbas Turan, 1968 yılında Sivas'ın Yıldızeli İlçesi Sarıkaya Köyü'nde doğdu.
Altı yıl boyunca yatılı olarak okuyarak eğitimini tamamladı.
Kemal Doğan, 1970 yılında Sivas'ta dünyaya geldi Evli ve 3 çocuk babasıdır.
Sivas merkeze bağlı Kavak Köyü'ndendir.
Dilek Olgun, 1991 yılında Üsküdar'da doğdu. Dilek Olgun, astroloji, numareoloji alanında uzmanlığına devam etmektedir.
Yazar 1969 Bolu doğumludur. Duru ve Uras adlı iki torunu vardır. Emekli memurdur. Ayrıca resim çalışmaları da yapmaktadır.
1 Eylül 1981 Ankara Şereflikoçhisar doğumludur. Asıl mesleği muhasebeciliktir.
09.08.1986 Ankara doğumludur. 2004 yılında Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesine girdi. 2008 yılında mezun oldu. 2009 yılından bu yana Ankara Barosu'nda serbest avukatlık yapmaktadır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız.